top of page

Houtcreator, specialist in houten afdaken te 
Vlaams-Brabant

Houtcreator

6 redenen voor een houten afdak

Optimaal buiten leven

Kijkt u graag naar uw bloementuin vanuit de schaduw of wanneer het regent? Kies voor een houten afdak en geniet het hele jaar van een open tuin.

Bescherming van uw tuinmeubilair

Door toedoen van de regen en de zon lopen uw tuinmeubels een groot risico op beschadiging en/of verkleuring. Bescherm uw tuinmeubilair door deze onder een houten afdak te plaatsen.

Oneindige mogelijkheden

Gebruik uw houten afdak als opslagruimte of plaats wanden en/of deuren om het effect van een veranda te creëren. Wij voorzien uw houten afdak eveneens van verlichting.

De waarde van uw woning stijgt

De aanwezigheid van een houten afdak leidt tot een hogere verkoopprijs van uw woning.

Lange levensduur

Houtcreator uit Scherpenheuvel werkt enkel met de meest duurzame houtsoorten. Zo beleeft u levenslang plezier aan uw houten afdak.

Geen vergunning nodig

Houd u aan een paar basisnormen en plaats een houten afdak zonder daarvoor een vergunning aan te moeten vragen. t

Houtcreator
Houtcreator

Houtcreator biedt u een pico bello service

Onze zaakvoerder Luc komt persoonlijk bij u langs met een staalboek dat meer dan 20 verschillende houtsoorten bevat, om u bij te staan met deskundig advies voor uw houten afdak. Tijdens dit bezoek ontvangt u een gratis offerte.

Wilt u uw tuin versieren met een rechthoekig houten afdak in eik of ziet u liever een vierkantig afdak in een tropische houtsoort in een afmeting die afwijkt van de standaardmaten? Alles kan; ga het maar na bij onze tevreden klanten.

Houtcreator

Bent u op zoek naar een vakkundige ondernemer voor uw houten afdak in Vlaams-Brabant of Limburg? Vertrouw op de professionele vakkennis van Houtcreator!

bottom of page