Houtcreator, specialist in houten afdaken te 

Vlaams-Brabant

Houtcreator

6 redenen voor een houten afdak

  • Optimaal buiten leven Kijkt u graag naar uw bloementuin vanuit de schaduw of wanneer het regent? Kies voor een houten afdak en geniet het hele jaar van een open tuin.

  • Oneindige mogelijkheden Gebruik uw houten afdak als opslagruimte of plaats wanden en/of deuren om het effect van een veranda te creëren. Wij voorzien uw houten afdak eveneens van verlichting.

  • Lange levensduur Houtcreator uit Scherpenheuvel werkt enkel met de meest duurzame houtsoorten. Zo beleeft u levenslang plezier aan uw houten afdak.

  • Bescherming van uw tuinmeubilair Door toedoen van de regen en de zon lopen uw tuinmeubels een groot risico op beschadiging en/of verkleuring. Bescherm uw tuinmeubilair door deze onder een houten afdak te plaatsen.

  • De waarde van uw woning stijgt De aanwezigheid van een houten afdak leidt tot een hogere verkoopprijs van uw woning.

  • Geen vergunning nodig Houd u aan een paar basisnormen en plaats een houten afdak zonder daarvoor een vergunning aan te moeten vragen. t

Houtcreator

Houtcreator biedt u een pico bello service

Onze zaakvoerder Luc komt persoonlijk bij u langs met een staalboek dat meer dan 20 verschillende houtsoorten bevat, om u bij te staan met deskundig advies voor uw houten afdak. Tijdens dit bezoek ontvangt u een gratis offerte.

Wilt u uw tuin versieren met een rechthoekig houten afdak in eik of ziet u liever een vierkantig afdak in een tropische houtsoort in een afmeting die afwijkt van de standaardmaten? Alles kan; ga het maar na bij onze tevreden klanten.

Bent u op zoek naar een vakkundige ondernemer voor uw houten afdak in Vlaams-Brabant of Limburg? Vertrouw op de professionele vakkennis van Houtcreator!