top of page

Houtcreator, uw specialist te Vlaams-Brabant voor houten pergola’s, de perfecte aanvulling op uw tuin

Houtcreator

Waarom een houten pergola plaatsen?

Is uw achtertuin reeds uitgerust met een mooi terras, maar heeft u toch het gevoel dat er nog iets mist om het plaatje helemaal compleet te maken? Een houten pergola geeft extra cachet aan uw tuin en verhoogt daarnaast de waarde van uw woning.

Houtcreator

Tijdloos design

Hout als materiaal voor tuinafsluitingen, tuinhuizen of voor een tuinterras is van alle tijden, en dat is bij een pergola niet anders. Bent u na een aantal jaar uitgekeken op uw houten pergola? Geef hem een nieuwe look door een andere beits of een extra laagje verf en voilà; uw pergola ziet er weer uit als nieuw!

Houten pergola

Oneindig veel mogelijkheden

Denkt u aan een pergola met een lichtkoepel, wilt u een pergola met een plat dak of verkiest u een pergola met hellend dak? Met hout kunt u alle kanten op, wij zorgen voor een persoonlijk ontwerp op maat.

Milieuvriendelijk

Verklein uw ecologische voetafdruk door te kiezen voor een pergola, gemaakt van het duurzame en uiterst milieuvriendelijke materiaal hout.

Houtcreator
pergola

Hout staat garant voor een lange levensduur

Voor de vervaardiging van onze houten pergola’s maken wij gebruik van duurzame houtsoorten, zoals tropisch hardhout dat levenslang meegaat.de complete constructie én inrichting van uw houten poolhouse.

Relaxen zonder nat te worden

Een pergola is een knus hoekje in uw buitenwoonkamer dat u beschermt tegen wind, regen en sneeuw. Hier kunt u het hele jaar door zorgeloos vertoeven.

Houtcreator

Een houten pergola voor meer comfort

Nog niet helemaal overtuigd? Ga onze referenties na bij tevreden klanten die u reeds zijn voorgegaan! U kijkt uit naar een ongeëvenaarde houten traditionele constructie voor in uw tuin?
Contacteer Houtcreator te Vlaams-Brabant voor een unieke, houten pergola!

bottom of page