top of page

Houten poolhouse laten zetten in Vlaams-Brabant en Limburg

Houtcreator

Het gemak van een houten poolhouse

De tijd waarin poolhouses uitsluitend gebruikt werden als opslagruimte voor de filter en voor andere zwembad- of tuinbenodigdheden is inmiddels voorbij. Vandaag de dag wordt een houten poolhouse als een extra leefruimte beschouwd die daarom ook sfeervol en uitnodigend mag zijn. Een houten poolhouse in uw tuin biedt u onbeperkte mogelijkheden.

Houtcreator

Vakantiegevoel in eigen tuin

Met een houten poolhouse in uw buitenwoonkamer is een vakantiehuisje huren niet langer nodig. Wij richten uw poolhouse in als bar, als volledig uitgerust gastenverblijf of als kleedkamer. Organiseer tuinfeestjes, kom tot rust na een zwemnamiddagje of kleed uw poolhouse aan met een buitenkeuken. Kortom, beleef uw ‘vakantie’ zoals u dat wilt. En dat op uw eigen domein.

poolhouse

De waarde van uw woning stijgt

Potentiële kopers zoeken per definitie altijd naar de extra mogelijkheden die een woning biedt. Wedden dat uw houten poolhouse direct in het oog springt?

Opbergruimte

Een houten poolhouse functioneert als opbergruimte voor al uw zwembad- en tuinbenodigdheden en houdt natte spullen zo netjes buitenshuis.

Houtcreator
Modern poolhouse

Houten poolhouses naar ieders smaak

Houdt u van een ultramoderne, symmetrische constructie of gaat uw voorkeur juist uit naar een klassieke eiken of padoek poolhouse met ronde ramen? U kiest de stijl en het design van uw houten poolhouse, wij zetten het neer.

Onze hoge klanttevredenheid is te danken aan onze unieke manier van werken. Bij ons hoeft u niets zelf in elkaar te zetten; wij staan in voor de complete constructie én inrichting van uw houten poolhouse.

Houtcreator

Droomt u al jaren van een comfortabel houten poolhouse van voortreffelijke kwaliteit en bent u woonachtig in Limburg, Vlaams-Brabant of elders in Vlaanderen? Ga onze referenties na bij voorgaande klanten en laat u verrassen door onze uitmuntende service!

bottom of page