top of page

Stijlvolle houten garages in Vlaams-Brabant en Limburg

Houtcreator

Een houten garage is een aanwinst voor u en uw familie

Een smaakvolle houten garage straalt meer klasse uit dan een standaard betonnen blok als stalling voor uw gereedschap of voor uw wagen. Maar een mooie garage is zoveel meer dan enkel een lust voor het oog.

Houtcreator

Inbraakpreventie

Bewaar uw wagen en materiaal veilig achter slot en grendel in een houten garage.

Geen bouwvergunning nodig

In de meeste gemeentes dient u enkel voor metselwerken een bouwvergunning aan te vragen. Ga voor een houten garage en spaar u deze administratieve rompslomp uit.

Een veelheid aan mogelijkheden

Hout is verkrijgbaar in alle groottes, stijlen en afwerkingen. Laat uw eigen smaak tot zijn recht komen in uw houten garage.

Bescherming

Verleng de levensduur van uw voertuig en gereedschap door ze op te bergen in uw afgesloten garage.

houten garage
Houtcreator

Houten garages naar uw wens

Bij Houtcreator in Vlaams-Brabant heeft u de keuze uit meerdere opties voor uw houten garage.

Houtcreator
houten garage

Aangebouwde garage

Breid uw woning uit met een houten garage tegen de gevel of tegen de buitenmuur. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste houtsoort, opdat alles een mooi geheel vormt.

Vrijstaande garage

Houd uw houten garage gescheiden van uw woning door deze elders op uw domein te plaatsen. Ook voor een tweede garage is dit een goede optie.

Extra uitbreidingen

Wenst u een houten garage met een buitenkeuken, een carport of met dubbele deuren? Wij bieden u enorm veel alternatieven.

Houtcreator

Houten garages regio Vlaams-Brabant en Limburg

Ga de kwaliteit van onze houten garages na bij voorgaande klanten. Wij werken samen met andere partners voor uw garagepoort (tenzij u een houten poort wenst). Overweegt u een prachtige houten garage te laten plaatsen? Contacteer Houtcreator te Scherpenheuvel.

bottom of page